2012. szeptember 15., szombat

titkos szabályszegés

Grey Wolf épp transzban ült az egyik fánál. Ebben az állapotban emberi alakban volt jelen a spirituális síkon, mellette totemjével, egy hatalmas, domináns és erős szürke farkassal. Befelé tekintett merengve, a szellemliget felé. Az állat ránézett aranysárga szemével:
-Aggódsz miatt, nemde? Tudod, hogy éppen szabályt szeg. Grey bólintott:
-Pontosan- majd a totem felé fordult- mégiscsak a tanítványos... szinte már egyben a fiam is. A farkas bólintott:
-Valóban tökéletesen megvan köztünk az összhang. És látom, nem téveszted szem elől a róka mivoltának jellemzőit se. Tudtad, hogy a rossz oldala is meg fog mutatkozni. Grey töprengve megvakarta az állát:
-Ennek ellenére úgy érzem, hogy nem kéne olyan szigorúan fognom. Ez a lénye, így egészséges. Ismét a totemjére pillantott:
-Különben is, személy szerint nem látok semmi rosszat abban, amit csinál. A kis herceg kellő neveltetést kapott a szüleitől, szándékai tiszták, jelleme nyugodt- az állattal együtt visszafordultak a szellemliget felé, ahol Kitsu aranysárga és Phernai fémesen szürkés-kékes aurája pislákolt- Te is láthatod a lelkét: nem siet, nem törtet... türelmesen halad előre, és a legjobb tudása szerint sajátítja el a tanulnivalókat. A totem bólintott, majd hozzátette:
-Efelől semmi kétség, és nem is kifogásolom- visszanézett Grey-re- Csak a szabályok miatt aggódok. Kitsu már nem gyerek, és ha ez a kis akciósorozata kiderül, Deen egyáltalán nem lesz vele elnéző. Jól ismered őt, a végletekig tiszteli és betartatja a hagyományokat. Grey átkarolta az állat hátát:
-Viszont magunkat még annál is jobban ismerem. És ha arra kerülne  a sor, kiállnánk a fiam mellett...

Közben a ligetben a két ifjú mit sem sejtve meditált tovább. Phernai észlelte, hogy egy bő hét után egyre tartósabban látja az aurákat. Kitsu közben mesélt egy kicsit:
-A vakharc nem annyira jellemző a fajtánkra. Viszont sötétben vagy a másik személy megismerésekor remek hasznát tudjuk venni a sima auralátásnak. A herceg megrázta egy picit a fülét:
-Valamiért biztosabbnak is tűnik, mint a szabad szemmel való látás. Azt hiszem, a közeljövőben hasznosítani is tudom. A róka srác elmosolyodott:
-Ha belegondolsz, most is hasznosítod- majd felnyitotta szemeit- viszont a mai gyakorlásnak vége. Vissza kell mennem, mielőtt gyanút keltenék. Phernai is felpillantott, nyújtózott egyet, majd elvigyorodott:
-Rendben. Köszi a mai órát is. Aztán ha netán a fő palotánál jársz, nyugodtan hivatkozz rám, és ugorj be. Kitsu elvigyorodott:
-Még meggondolom... Azzal búcsút vett, és elindult a zoolook negyed felé...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése