2012. december 18., kedd

birth of an angel

C4 alaposan kihasználta az időt, amit H3-RM35-től kért. Főleg meditált... próbált erőt gyűjteni, és visszaidézni az RTG-ből származó emlékeket, hogy mit is csinált. Az utolsó napoknak Machuu is csatlakozott hozzá, erősítve őt mind lelkiekben, mint erőben.

Végül letelt a kívánt idő. H3 már várta a találkozót. Meglepetésére a hölgy nem egyedül jött... hanem Shanbahac helytartójával. Kissé meg is rezzent és a növény bestiára mutatott:
-Ő meg mit kerestt itt? C4 késszégesen válaszolt:
-Machuu isteni helytartó. Felajánlotta a segítségét. Ha egyedül csinálom az átalakítást, akkor nagy eséllyel hibázhatok. Viszont az ő segítségével sikerre fogom vinni- a lényre nézett- egy halandó tévedhet, de egy isten sosem hibázik. Machuu elmosolyodott, majd visszanézett a mechára:
-Machuu is átváltoztat. H3 bólintott:
-Rendben, ahogy jónak látjátok.

Ezt követően meglátott egy pokrócot Silver vállára terítve:
-Arra mi szükség? A hölgy elmagyarázta:
-Hihetetlenül ki fognak élesedni az érzékeid, H3 mester. Nemcsak kívül, hanem mélyen belül is. A levegő tűkként fog átjárni, minden tagod remegni fog, és nem tudod többé végigfuttatni az ellenőrző protokollt. Biztos, hogy készen állsz erre? A mecha ismét bólintott:
-Vártam már a napot...

Letérdelt, C4 pedig megfogta két kezével a fejét, Machuu pedig a vállait. Azonnal elkezdték belé koncentrálni az energiát, nagy mennyiségben, és gyorsan, amely hihetetlen sebességgel kezdte átalakítani H3-at. A fémes reccsenések raja nem engedték eltántorítani őket... nem álltak le, míg úgy nem érezték, hogy elkészültek. Nem tették ki annak a veszélynek a páncienst, hogy félmunkával veszélyeztetik az életét.

H3 csodás égszínkék színt öltött, testén finom, apró pikkelyek, hátul tollak jelentek meg. Az eddigi fényszárnyak hihetetlenül kiszélesedtek, hatalmas, egzotikus tollak jelentek meg rajtuk. A fején lévő antennák tollak fülekké váltak, arca megnyúlt, egészen ismerős sárkányszerűvé....

Ahogy a procedúra véget ért, azonnal a torkához kapott. Köhögött, fuldoklott... kapkodott a levegő után. C4 megriadt, ráterítette  pokrócot, majd megragadta a vállait:
-H3 mester, figyelj rám!- kiáltott rá ijedten- ne pánikolj! Riadt, sötét szempár nézett rá vissza, a levegőt ugyanúgy kapkodta. Silver ismét rárivallt, hogy magára irányítsa a figyelmét:
-Nyugodj meg! Ne kapdkodd, mert elájulsz! Most először, vegyél egy nagy levegőt... így, ahogy én! Ő maga is nagy levegőt vett... az égszínkék bestia követte a példáját. Közben érezte, hogy a levegő apró, hideg tűkként szúrja mellkasát, a szeme is könnybe borult tőle. C4 kifújta a levegőt, azt is követte... érezte, hogy kissé helyreáll benne a ritmus... légzés... milyen furcsa tapasztalat ez...

Megtörölte arcát... kissé megszédült. A hölgy a vállára tette a kezét:
-Jól érzed magad, H3 mester? Habár már stabilan lélegzett, H3-RM35 most a szemeit törölgette:
-Olyan, mint a tűszúrás... csak sokkal mélyebb. Silver jobban összehúzta rajta a pokrócot, majd elhúzta a kezét, és a szemeibe nézett:
-Égen, mélyebb. Az orgák összetettebbek. A mestereink soha nem tudtak ilyen mély érzékeket kialakítani bennünk. A java még csak most kezdődik.

Aztán elakadt a szava, és jobban megnézte az égszinkék bestiát. Végigsimította arcát, majd dús, fekete sörényét. H3-RM35 értetlenül nézett rá:
-Találtál valami hibát? Nem sikerültem tökéletesre? C4 kissé zavarba jött, majd visszanézett rá:
-H3 mester... úgy nézel ki, mint az egyik egykori mestered, aki szolgáltál... A páciens szemei elkerekedtek, majd elkezdte magát végigtaperolni, végignézni:
-Valóba?  Ahogy ellenőrizte magát, szemrevételezve a szárnyakat, a karmos mancsokat, a bőrszínt, kitapogatva pofáját, rá kellett jönnie, hogy Silver igazat beszél... És furcsa belegondolnia, hogy most egy szeretett gazdája testét öltötte fel.

Ekkor Machuu szólt közbe:
-Szerintem meg olyan, mint Hermes! A másik kettő felé fordult, H3 rákérdezett:
-Ki az a Hermes? Az isteni helytartó nagy vigyorral válaszolt:
-Olyasmi, mint Poseidon, de nem olyan gonosz, mert nem bántotta Machuut. Hermesnek a cipőjén és a fején voltak szárnyak... a ruhája kék volt, és röpködött a halandók és az istenek között. Machuu úgy gondolja, hogy Hermesre hasonlítasz. H3-RM35 elmosolyodott:
-Hermes... tetszik ez a név...

C4 kérdően nézett vissza rá:
-És most mit akarsz tenni, H3 mester? Az égszínkék bestia szelíden visszamosolygott:
-Kicsit összeszedem magam. Meg kell még barátkoznom ezzel a testtel. És azután megkeresem az én úrnőmet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése