2012. december 3., hétfő

ultimate wish

H3-RM35 ugyan tovább szolgálta az egykori katonából lett gazdáját, de Yorrick képe újra és újra bevillant. Őt szívesebben szolgálta volna, mint a ráját... bármit megtett volna, hogy a kedvébe járjon, hogy szolgálata örömet okozzon neki.

Végül a sok kombinálás után arra jutott, hogy megváltozik a hiányolt személy kedvéért. Így elment C4-hez, hogy olyasmit kérjen tőle, amit eddig egy mecha sem mert...

A hölgyet a lakásán találta, teljesen egyedül. Épp takarított. Meglepődött, ahogy ajtót nyitott neki.
-H3 mester- főhajtással üdvözölte, majd beengedte- mi hozott hozzám? Miben segíthetek? A szárnyas mecha a lány felé fordult, mereven tartva felé a fejét, majd komoran válaszolt:
-Csodás lény vagy, C4. Előző életedben lelket adtál egy gépnek, most pedig orgává materializálódtál. Ezért gondoltam, hogy te vagy a megfelelő személy a feladatra. Silver Bullet értetlenül nézett vissza rá:
-Mégis miféle feladatra, vezérem?

H3-RM35 némi szünetet tartott. Maga se tudta, miért nem képes azonnal válaszolni... talán a zavartságtól kezd lefagyni a programja. Végül csak kibökte:
-Változtass orgává... Tudom, hogy képes lennél rá.

C4 teljesen elképedt, majd elhűlve mérte végig a vezér mechát:
-Őrület, amit kérsz tőlem. Egyikünk sem mert még soha ilyesmit kérni... Bele se gondoltunk az organikus életbe, erre most te... Azonban H3 tartotta a semleges hangnemet:
-Csak csináld. Nem számítanak a következmények.

A hölgy megcsóválta fejét, és némi keserű szájízzel nézett vissza a gépre. Eszébe jutott, hogy milyen élmény volt, mikor maga változott organikussá egy energiabecsapódás miatt, és miként változtak meg az érzékei. De H3-RM35 eltökéltnek tűnt, és épp ezért nem tagadhatta tőle meg a kérést. Sóhajtott:
-Adj 15 bolygófordulatot. Ennyi idő kell nekem, hogy felkészüljek a feladatra.

A mecha fejet hajtott:
-Megadom... és köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése