2011. szeptember 5., hétfő

certi anni dopo...

Yuz már az első napokban megkedvelte Nixát. Akkor húga mindent megmutatott neki, amit csak lehet: a palotát, a könyvtárat, szórakozóhelyeket, bemutatta Randy-nek, a Láng Lányoknak, körbevezette az arab negyeden is, a bazártól kedve a Holdudvaron a Napmecsetig. Onnantól Yuz gyakran ingázott a két világ között, hisz már a tengerkék ég alatti városban is már voltak dolgok, amikhez kötődött.

Viszont volt egy dolog, amivel még nem egészen tudott megbirkózni... a hatalom kérdése. Tökéletesen tisztában volt az örökségével, hogy mekkora erő birtokosa, és ezzel akart kezdeni valamit minden áron. Szóba is került, mikor Jenával egyik kora este üldögéltek számos háztető egyikén.
-Belegondoltál, mekkora hatalmunk van? Akár világokat irányíthatnánk, birodalmakat építhetnénk... Testvére felé fordult:
-És pusztítanánk?- tette hozzá halkan. Bátyja erre elhallgatott. Sajnos Jena ismét rávilágított valamire, amit nem gondolt át egészen jól. Pedig annyira szerette volna szabadon engedni az erejét.... megmutatni, mire képes. Sóhajtott:
-Megint egy kontroll... Sötétség azért küldött, hogy kordában tarts, ugye? Húga visszanézett:
-Nem szándékom. Sokkal inkább, hogy megmutassam, hogy ne pocsékold el az erőd. Ki tudja, mikor lesz rá igazán szükségünk. Yuz kissé türelmetlenül felhorkant:
-Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy az örökségeden csak ülni fogsz, és nem kezdesz vele semmit. Jena sejtelmesen elmosolyodott:
-Egy szóval sem. egész pontosan Echo örökségét akarom kamatoztatni. Bátyja felvonta a szemöldökét, majd közelebb hajol:
-Hallgatom...

Mindennek már 3 éve. Azóta nemcsak a birodalom változott meg, de a már 16 éves Jena együttest alapított: ő, mint billentyűs, Spite Inferno, mint gitáros és énekes, Yuz, mint basszusgitáros, és Randy, mint dobos. Echotól, a nagyszülőtől származó szonikus mágia jó helyre került befektetésre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése