2011. március 21., hétfő

elszabadult érzés

A zoolook-ok a ruhavásárlással nem tudták le Tara Lekt szocializálását. A következő pont az volt, hogy discoba vigyék.
-De én nem tudok táncolni!- fakadt ki a kék lány, és már menekült is volna előlük. Viszont pont Agsnak kenődött, aki szelíden átkulcsolta a derekát, és édes hangon noszogatta tovább:
-Na, gyere! Nincs veszítenivalód... Rengetegen vannak, mindenki jót mulat. Tara igencsak zavarban érezte magát. Körbenézett a többieken. Az állat alakjában lévő Grey Wolf a farkát csóválta:
-Gyere! Olyan frankó lesz! Imádni fogod a zenét! Cez is bólogatott:
-Azám! Mindig jó a felhozatal. A tánc miatt meg ne aggódj, Ags majd segít. Lady Spark ismét visszanézett a bozontos hippire.A srác elég bizalmasan mosolygott rá, és érezte, hogy ettől neki is megjön az önbizalma. Végül sóhajtott:
-Rendben, ismét győztetek. Megyek a buliba...

A hangulat már a buli elején a tető fokára hágott. Annak idején Samas nem hiába ajánlotta be Dorina Jorist... a 13 éves kiscsaj azóta is, töretlenül jó zenéket válogat a népnek. Rogyásig is van a helység, többségiben visszajáró vendégekkel, mint Jenisse Mysz. Ő maga lepődött is meg a legjobban, mikor meglátta a zoolook-ok kíséretében Tarát belépni a táncparkettre.
-Tara?- gondolta döbbenten- itt? De hisz ő olyan elzárkózó.... A kis csapat rövid időn belül a buliba vetette magát. Grey Wolf és  Prezioso testvérek elindultak a csajozó körútjukra, ehhez megfelelően rázva magukat. Cez leginkább úgy táncolt, mint egy fiú, Kita és Deen pedig érzékien, átadva magukat a dallamnak.

Lady Spark azonnal lecövekelt, amint a többiek rázendítettek. Zavartan nézett körbe. Viszont Darko megfogta a kezeit, és ránézett:
-Csak lazán, engedd el magad. Lassan elkezdte vezetni, ahogy táncol vele. A kék lány eleinte csak vonakodva hagyta magát, majd szép lassan átadta magát a ritmusnak és a hippi mozdulatainak. Ahogy elnézte, nem is tartotta olyan nehéznek. Ráhangolódott a ritmusra, és átadta magát neki. Ahogy Ags is lassan látta, hogy Tara folyamatosan oldódik fel a zenében, és találja meg a maga lépéseit, úgy engedte el a kezét.

DJ közben kezébe kapta a mikrofont, ahogy újabb lemezt kevert fel:
-Remélem, jó a hangulat, mert még csak most melegítettünk be. A következő ütős darab egészen friss, de ha meghalljátok, odáig lesztek a gyönyörtől és vissza... ugyanis az előadó ezt úgy összehozta, mint ötöslottó a rokonságot. És a felkevert dal átvette szépen az előző helyét.... egy energikus, erőteljes darab. A tömeg ordított, többen tapsoltak. Lady Spark pedig kifejezetten nem bírt magával. Lehunyta a szemeit, és egész egyszerűen kikapcsolta a tudatát. Nem létezett más, csak a zene... ami a testét irányította a lelke helyett is...

Grey Wolf és a Prezioso testvérek nagyban nevettek... majd mikor visszanéztek Tarára, lefagyott a mosolyuk. Ags se volt ezzel másképp, és szép lassan mások is a tömegből. Ugyanis az történt, hogy Lady Spark neonkéken felizzott, ahogy átadta magát az érzésnek, és- szó szerint- szikrázott, ahogy a kék villámok cikáztak körülötte. Igazán pazar látvány volt. A lány fel se fogta, hogy mit művel, csak folytatta tovább. Nem akart leállnia, a hangulat annyira magával ragadta.

Végül Ags kísérelt meg odamenni hozzá. Megfogta a kezét. Kellemesen hűvös volt- meglepetésére. A szikrák nem égtek vagy ráztak.Csupán egy fényjelenségnek bizonyult az egész. Megragadta a derekát, és tovább táncolt vele. A tömeg elkezdett tapsolni. Tara úgy táncolt, mint egy igazi nő: teste kellemesen ringott, hozzásimulva a hippihez, szavak nélkül is megosztva azt az eufóriát, amit a zenétől kap. Ags nem is tudott betelni a jelenséggel. Sőt. Egész egyszerűen kívánta. Odahajolt a lányhoz, és szája összeforrt azokkal a vörösre festett ajkakkal. Ezt a lépést külön elismerő taps követte.

Ezt látva DJ elismerően vigyorgott a pult mögül:
-Höhö... mindig is tudtam, hogy jó vagyok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése