2011. március 9., szerda

image-váltás

Tara már az első látogatáskor megkedvelte a zoolook-okat. És miután Ags többször is maguk közé csábította, így lassan megnyílt feléjük. Érezte, hogy ezek a félállatok befogadják, és ő is egyre inkább úgy viselkedett, mint a kis közösségük egy tagja. Kedvelték is a többiek, de még mindig érezték benne a bizalmatlan merevséget. Így a következő látogatás alkalmával Deen, Kita és Phillie a duó elég vágott, még a városba.
-Ne siessetek!- mondta nagy vagányan a fiatal királynő, aki a negyeden kívül meglehetősen dögös farmercuccokban mutatkozott. Tara meglehetősen értetlenül meredt rá:
-Hát ti? Darko felé fordult:
-Azért jöttek, hogy segítsenek csajszi. Ugyanis megyünk neked frankó cuccokat nézni. A kék lány kínosan elmosolyodott, majd a fejét csóválta:
-Na ne... Ez szerintem nem egy jó ötlet. Húzta volna el magát, mikor Kita megragadta a kezét:
-Na gyere már- unszolta a maga kislányos stílusában- jó móka lesz. Lady Spark azokba a jégkék szemekbe nézett... majd felemelte fejét, és végignézett a többieken. Ugyanazok a családias, bizalmat sugalló szempárok néztek vissza rá. Ha megfutamodna, azt illetlenségnek érezné a részéről. Sóhajtott:
-Rendben... Merre lesz a menet?

A kis csapat a legközelebbi üzletbe rángatta Tarát, ahol máris vad válogatásba kezdtek. Deen és Kita értették a dolgukat: válogattak szín, méret, anyag szerint... a két srác inkább csak olyan darabokat ajánlott, amiket szívesen képzeltek el a kék lányon. Miután a fél üzletet felrámolva elküldték Tarát az egyik próbafülkébe, türelmesen várták, hogy új "csomagolásában" mutatkozzon. Lady Spark nem is váratta őket sokáig. Az első darab, amiben kijött egy terepszínű felső volt, színben hozzáillő bő, zsebes gatyával. A vöröske teli vigyorral tapsolt:
-Ez az csajszi, nagyon ütősen nézel ki! Phillie megvakarta szakállát, és elmerengve nézett rá:
-Nem is rossz... el tudnám képzelni, ahogy ebben a göncben épp keményen az ágyra dönt, rám ugrik, és leparancsolja rólam minden ruhám.... Ekkor egy hatalmas maflást kapott Ags-tól:
-Viselkedj, taj paraszt!

Közben Tara visszament az öltözőbe. Mikor ismét kijött, egy sima fehér pólóban virított és fekete farmernadrágban. Kita elmosolyodott:
-Ez nagyon jól áll! A maga nemes egyszerűségében pompásan kifejez. Darko bólogatott:
-Mintha rád öntötték volna. Deen felemelte a hüvelyk ujját:
-Csinos! Lady Spark elmosolyodott, majd ment is a függöny mögé ruhát váltani. A következő darab, amiben kilépett egy rózsaszín felsőben és egy miniszoknyában. A többiek egy emberként küldték vissza, hogy ezt inkább ne, és borzasztóan áll rajta.

A fél délután elment a próbálgatással. Végül egy nagy rakat új cuccal indult a zoolook-okkal a saját negyedük felé. A fehér felsőt és a sötétbarna vászonnadrágot magán hagyta. Ags segített neki a cipekedésben. Rámosolyogott:
-Nah, milyen érzés?
-Meglehetősen kényelmes- válaszolta Tara- egészen nőnek érzem magam. A hippi halkan nevetett:
-Próbáltuk is elérni, hogy kibontakozz. Mondjuk, ebben a témában Kita és a húgom remek társaság.
-És mi van Kita ikertestvérével- nézett vissza Tara értetlenül- ő is csaj. Darko legyintett:
-Á, őt nem érdeklik a csajos témák. Megáll ott a nőiességben, hogy szokásos kellékei a bugyi és a melltartó, aztán viszontlátásra. A kék lány felkacagott, és a kis csapattal eltűntek a következő utcasarok mögött...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése