2011. október 29., szombat

Grattis på födelsedagen, Tara Lekt...

Tara a tükör elé állt. Nem lepte meg a látvány, mikor a sima fehér bőrű mása nézett vissza rá, bár egy kicsit méregette a képet. Gyámja hangja megszólalt a háta mögött:
-Tetszik? A lány felé fordult:
-Tessék? A fickó elmosolyodott:
-Sikerült visszafordítani a folyamatot. Bár a képességeid mind elvesztek, a bőröd ismét eredeti színű. Ismét normális ember vagy. Tara visszafordult a tükör felé... majd egy határozott mozdulattal betörte:
-Nem erre vágytam! Ahogy a töredékek egy része lehullott, a keretben maradt darabkákban már a kék színű, fekete-vörös ruhás mását látta:
-Ha bár szerettem volna normális életet, már megbarátkoztam ezzel a helyzettel, és elfogadtam magam ilyennek. Pontosan így, kívülállóként vagyok igazán teljes. Azzal belenyúlt a keretbe, ami lassan elnyelte. Lassan átsétált rajta. Egy fehér térben találta magát, ahogy átért, a már megszokott kék színben, fekete-vörös ruhájában, mögötte a betört tükörrel. Visszanézett. A darabokból az fehér ború, átlagos Tara nézett vissza rá. Sóhajtott, majd elfordult a tükörtől, és elindult előre...

Erre ébredt fel, szemben vele egy barátságos méregzöld szempárral:
-Szia édesem- Ags megsimogatta a haját, közben sejtelmesen mosolygott. A lány először még mindig az álma hatása alatt volt... majd feltűnt neki a hippi somolygása:
-Már eléggé ismerlek ahhoz, hogy tudjam, készülsz valamire. Darko halkan nevetett:
-Egész biztos vagy benne? Lady Spark bólintott. A hippi pedig ismét nevetett:
-Biztos is lehetsz- az ágy mellől egy tányért emelt a lányhoz, melyen egy guszta tortaszelet volt egy meggyújtott gyertyával.

-Boldog szülinapot! Tara szemei elkerekedtek, majd felült:
-Te jó ég, máris?- értetlenül nézett Ags-ra- azt sem tudom, hányadikat ünneplem. A hippi elvigyorodott:
-Majd eszedbe jut. Addig is, fújd el a gyertyát, és kívánj valamit. A kék lány lágyan elmosolyodott, szelíden nézett vissza a srácra:
-Nincs már mit kívánnom. Minden, amit szeretnék, az már itt van körülöttem. Azzal nagy levegőt vett, és elfújta a gyertyát...

Boldog szülinapot, Tara Lekt, 10.29.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése